Ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα | Η MADAME PAW υποστηρίζει έμπρακτα τα αδέσποτα - Μείνετε συντονισμένοι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; 

Είμαστε η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία «MADAME PAW Ι.Κ.Ε.», και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνοι επεξεργασίας. 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα που σας ταυτοποιούν, όπως ενδεικτικά στοιχεία ταυτότητας, επικοινωνίας, συναλλαγών, πληρωμών, αλληλεπίδρασης, προτιμήσεων κλπ. Δείτε περισσότερα [link με παρ. 4].

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ; 

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας (που συλλέξαμε ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως), μεταξύ άλλων σκοπών και για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη, για να διαχειριστούμε τις αγορές προϊόντων από εσάς, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας καθώς και, σε περίπτωση που επιθυμείτε, για σας να στείλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες . 

ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κυρίως για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή ή/και κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες μας. Περαιτέρω, νομιμοποιούμαστε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, μεταξύ άλλων, βάσει του συμφέροντος να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο (εφεξής: «Newsletter»). 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με συνεργάτες και παρόχους που είναι αναγκαίοι για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης και άλλα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα, να εναντιωθείτε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας κλπ. 

Παρακαλούμε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας παρακάτω για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε επ’ αυτών.

  1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Η ιστοσελίδα www.madamepaw.gr περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω Διαδικτύου (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»).

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα μας. Όπως κάθε επιχείρηση, είναι απαραίτητο και για εμάς να τηρούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς για λόγους διαχείρισης των μεταξύ μας σχέσεων αλλά και για λόγους εξυπηρέτησης των εμπορικών δραστηριοτήτων μας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε βέβαιοι ότι χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα πάντοτε με κατάλληλο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») σας ενημερώνει για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (www.madamepaw.gr), την αγορά προϊόντων μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αυτής της ιστοσελίδας που δημιούργησε και λειτουργεί η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία «MADAME PAW Ι.Κ.Ε.» και την αλληλεπίδραση σας με εμάς μέσω των λογαριασμών μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ενδεικτικά Facebook και Instagram (όλα μαζί: «Πλατφόρμα»). Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της Πολιτικής είναι να σας ενημερώσει για το πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τι κάνουμε με αυτά, πως τα προστατεύουμε, για πόσο καιρό τα τηρούμε και φυσικά για τα δικαιώματα σας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την εν λόγω Πολιτική, προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της Πλατφόρμας. Κάνοντας χρήση της Πλατφόρμας συμφωνείτε ότι έχετε ενημερωθεί για την Πολιτική μας και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. 

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την Πολιτική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας [link] ή στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: woof@madamepaw.gr

  1. ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ

Προσωπικά σας δεδομένα χαρακτηρίζονται όλες οι πληροφορίες που σας αφορούν και δίνουν έστω τη δυνατότητα της ταυτοποίησης σας. Μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως είναι το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στοιχεία πληρωμών, στοιχεία αγορών κ.ο.κ.

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επιχείρηση που επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία «MADAME PAW Ι.Κ.Ε.», μια ελληνική εταιρεία με έδρα στον Πειραιά, οδ. Σπάρτης αρ. 173, ΑΦΜ: 801429707 / ΔΟΥ Ε’ ΠΕΙΡΑΙΑ, τηλ. 6956386346 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) woof@madamepaw.gr.

Στα πλαίσια της εν λόγω Πολιτικής, οι όροι «www.madamepaw.gr», «MADAME PAW», «εταιρεία», «ιστοσελίδα», «ηλεκτρονικό κατάστημα», «Πλατφόρμα», «εμείς», «εμάς», «δικό μας» αναφέρονται στην ανωτέρω επιχείρηση.

  1. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις εξής κατηγορίες προσωπικών σας δεδομένων:

Στοιχεία ταυτότητας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σας ταυτοποιούν, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ψευδώνυμο και κωδικό πρόσβασης για εγγεγραμμένους χρήστες, τίτλοι λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Στοιχεία κατοικίδιου: Οποιεσδήποτε πληροφορίες αφορούν το κατοικίδιο σας το οποίο αφορά η συναλλαγή, όπως ενδεικτικά είδος, φύλλο, όνομα, διαστάσεις του κλπ.

Στοιχεία επικοινωνίας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμεύουν για την μεταξύ μας επικοινωνία, όπως ενδεικτικά διεύθυνση κατοικίας/παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, τίτλος λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κλπ. 

Στοιχεία συναλλαγών: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμοποιούμε για να ολοκληρώσουμε την αγορά σας και να συμπληρώσουμε το τιμολόγιό σας, όπως ενδεικτικά στοιχεία καλαθιού αγορών (τα προϊόντα που παραγγείλατε), τα στοιχεία παράδοσης, τη διεύθυνση χρέωσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ιστορικό αγορών, τον αριθμό απόδειξης, την αξία αγοράς, τον αριθμό επιβεβαίωσης παραγγελίας, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, το Α.Φ.Μ. σας (σε περίπτωση τιμολογίου) κλπ.

Στοιχεία πληρωμής: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρησιμοποιούμε για να δεχτούμε την πληρωμή σας, όπως ενδεικτικά τρόπος πληρωμής, στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικά στοιχεία, αξία ποσού πληρωμής κλπ.

Στοιχεία αλληλεπίδρασης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με το περιεχόμενο της μεταξύ μας επικοινωνίας, όπως ενδεικτικά κλήσεις και αλληλογραφία σας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, σχόλια σας σε δημοσιεύσεις λογαριασμών μας σε μέσα κοινωνική δικτύωσης μας ή απευθείας μηνύματα σας προς εμάς, αξιολογήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, συμμετοχή σε έρευνες μας κλπ.   

Στοιχεία λογαριασμού: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την ιδιότητα εγγεγραμμένου χρήστη της Ιστοσελίδας μας, όπως ενδεικτικά ημερομηνία εγγραφής, όνομα χρήστη και κωδικό, πόντοι επιβράβευσης, ιστορικό συμμετοχής, ιστορικό ανταμοιβών, ιστορικό αλληλεπίδρασης κλπ.

Στοιχεία προτιμήσεων: Οποιεσδήποτε πληροφορίες χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά σας και υποδεικνύουν την προτίμησή σας σε σχέση με τα προϊόντα μας, όπως ενδεικτικά προτίμηση δραστηριότητας, πληροφορίες συμμετοχής σε εκδήλωση, προτιμήσεις για προϊόντα και χαρακτηριστικά προϊόντων, το ιστορικό αγορών σας (όλα τα είδη στα καλάθια αγορών), είδη σε λίστα επιθυμιών, τυχόν λεπτομέρειες «προτιμήσεων» που μας δώσατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, πληροφορίες που μας παρέχετε όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας κλπ.

Στοιχεία συγκατάθεσης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες αποδεικνύουν τον χρόνο και τον τρόπο που συναινέσατε σε οποιαδήποτε ενέργεια μας, απαιτεί εκ του νόμου τη συγκατάθεση σας, όπως ενδεικτικά αποδοχή των cookies, εγγραφή στο newsletter, αποθήκευση στοιχείων κάρτας κλπ.

Στοιχεία περιήγησης: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την περιήγηση σας στο διαδίκτυο, όπως ενδεικτικά το όνομα του προγράμματος περιήγησης (browser), τη διεύθυνση IP, τα δεδομένα clickstream, τα δεδομένα και ώρα των επισκέψεων στην Ιστοσελίδα, το χρόνο παραμονής στην Πλατφόρμα, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τους συνδέσμους στους οποίους κάνατε κλικ στα μηνύματα μάρκετινγκ ή στην Πλατφόρμα μας, τη διεύθυνση URL παραπομπής που σας έφερε στην Ιστοσελίδα μας κλπ.

Στοιχεία τοποθεσίας: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την τοποθεσία σας, όπως ενδεικτικά, τοποθεσία κατοικίας σας, την τρέχουσα τοποθεσία σύνδεσης [διεύθυνση IP], πληροφορίες θέσης συσκευής σε πραγματικό χρόνο μέσω αισθητήρων και σημάτων συσκευής, την τοποθεσία GPS (εάν θέλετε να την μοιραστείτε μαζί μας, για παράδειγμα, μέσω των ρυθμίσεων της κινητής συσκευής σας) ή όταν «check-in» σε μια εκδήλωση ή έναν ιστότοπο σε μια σελίδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υποδεικνύει τοποθεσία κλπ.

Στοιχεία συσκευής: Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, όπως ενδεικτικά EUI συσκευής, ID συσκευής, πληροφορίες IP/Wifi, λειτουργικό σύστημα, δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή όταν παραχωρείται πρόσβαση κλπ.

  1. ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, πάντοτε κι αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και εφόσον συντρέχει μια από τις νομικές βάσεις επεξεργασίας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σου για σκοπούς που είναι ασύμβατοι με αυτούς που αναφέρονται σε αυτήν την Πολιτική, χωρίς προηγουμένως να σας έχουμε ειδοποιήσει και να έχουμε ζητήσει, όπου αυτό απαιτείται, την συγκατάθεσή σας.

Επίσης, δεν πωλούμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Αναλυτικότερα, οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα είναι οι εξής: 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Αγορά/Πώληση Προϊόντων

Στοιχεία ταυτότητας, Στοιχεία επικοινωνίας, 

Στοιχεία συναλλαγών,

Στοιχεία πληρωμής,

Στοιχεία κατοικίδιου

Για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής εξατομικευμένων προϊόντων), να εκτελέσουμε τη συναλλαγή (αγορά) που επιθυμείτε, να διαχειριστούμε την πληρωμή, να προβούμε στη σχετική τιμολόγηση και να παραδώσουμε το προϊόν.  

Εκτέλεση Σύμβασης
&
Νόμιμη Υποχρέωση

Δηλαδή, προκειμένου να ολοκληρώσετε μια αγορά σύμφωνα με τους Όρους, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία κατόπιν πρέπει να διατηρήσουμε για λόγους συμμόρφωσης με τη φορολογική νομοθεσία

Συγκατάθεση

Δηλαδή, εφόσον επιλέξετε διαδικασίες που βρίσκονται στη διακριτική σας ευχέρεια, όπως π.χ. η αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτα) για μελλοντικές αγορές, πρέπει να επεξεργαστούμε τα σχετικά προσωπικά σας δεδομένα για υποστηρίξουμε το αίτημα σας.

Εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει Σύμβασης, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταξύ μας Σύμβαση (συμπεριλαμβανομένων και του χρονικού διαστήματος που απαιτείται για την άσκηση δικαιωμάτων σας εξ αυτής, όπως π.χ. δικαίωμα υπαναχώρησης, εγγύησης κλπ.)

Εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει νόμιμης υποχρέωσης μας, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το σημείο που απαιτεί κάθε σχετική διάταξη (π.χ. φορολογικά παραστατικά έως 10 χρόνια)   

Εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει συγκατάθεσης, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να την ανακαλέσετε (π.χ. να αποφασίσετε να μην αποθηκεύετε τα στοιχεία της κάρτας σας).

Δημιουργία Λογαριασμού

Στοιχεία ταυτότητας, Στοιχεία επικοινωνίας,

Στοιχεία κατοικίδιου,

Στοιχεία αλληλεπίδρασης,

Στοιχεία λογαριασμού (π.χ. χρόνος και τρόπος εγγραφής, ιστορικό συναλλαγών, αλληλεπιδράσεων, προσφορών κλπ)

Για να για να διεκπεραιώσουμε την εγγραφή σας και να σας προσφέρουμε τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες, όπως πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητας σας ως εγγεγραμμένου χρήστη

Εκτέλεση Σύμβασης 

Δηλαδή, προκειμένου να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε ένα λογαριασμό σύμφωνα με τους Όρους, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να τη διαγραφή σας).

Επικοινωνία/Εξυπηρέτηση Πελατών

Στοιχεία ταυτότητας,

Στοιχεία επικοινωνίας,

Στοιχεία αλληλεπίδρασης,
Ερωτήσεις, σχόλια και άλλες πληροφορίες που μας αποκαλύπτετε

Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις απορίες που μας υποβάλλετε μέσω των διαύλων επικοινωνίας μας

Έννομο Συμφέρον

Δηλαδή, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ερωτήσεις σας και να σας εξυπηρετήσουμε επαρκώς χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το αίτημα ή την απορία σας. 

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την απορία σας.

Προώθηση – Διαφήμιση

Στοιχεία ταυτότητας,

Στοιχεία συναλλαγών,

Στοιχεία επικοινωνίας,

Στοιχεία συγκατάθεσης (χρόνος και τρόπος εγγραφής σου στο newsletter μας ή αποδοχής των cookies μας)

Στοιχεία περιήγησης,

Στοιχεία τοποθεσίας,

Στοιχεία προτιμήσεων

Εφόσον το επιλέξετε, θα σας αποστέλλουμε μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS) το Ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) που θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. 

Εφόσον έχετε προβεί ήδη σε κάποια αγορά από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας, θα σας αποστέλλουμε μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS) προσφορές για παρόμοια προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συγκατάθεση

Δηλαδή, εφόσον επιλέξετε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό μας δελτίο, θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας το αποστείλουμε και να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας. 

Η συνδρομή στο Newsletter μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή μέσω σχετικού συνδέσμου εναντίωσης (unsubscribe).


Έννομο Συμφέρον

Δηλαδή, εφόσον έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με προσφορές για παρόμοια προϊόντα μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η λήψη των προωθητικών μηνυμάτων παρόμοιων προϊόντων μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή μέσω σχετικού συνδέσμου εναντίωσης (unsubscribe).

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος στο newsletter μας (δηλαδή μέχρι να τη διαγραφή σας).

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου φέρετε αντίρρηση ασκώντας το δικαίωμα εναντίωσης σας (unsubscribe)

Επίσκεψη στην Ιστοσελίδα

Στοιχεία ταυτότητας,

Στοιχεία συσκευής,

Στοιχεία περιήγησης,

Στοιχεία τοποθεσίας,

Στοιχεία προτιμήσεων,

Στοιχεία συγκατάθεσης

Εφόσον το επιλέξετε, θα εγκαθιστούμε cookies, για να συγκεντρώνουμε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα και την απόδοση της Ιστοσελίδας μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies μας [link].

Συγκατάθεση

Δηλαδή, εφόσον εγκρίνετε την εγκατάσταση cookies, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που επιτρέπετε την εγκατάσταση των cookies (έως ότου να τερματίσετε την εγκατάσταση cookies). Για την διάρκεια κάθε ξεχωριστού cookie που εγκαθίσταται παρακαλώ ανατρέξτε στη σχετική Πολιτική Cookies [link].

Πλοήγηση/Αλληλεπίδραση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στοιχεία ταυτότητας,

Στοιχεία περιήγησης,

Στοιχεία προτιμήσεων,

Στοιχεία επικοινωνίας,

Ερωτήσεις, σχόλια και άλλες πληροφορίες που μας αποκαλύπτετε

Εφόσον ακολουθήσετε τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης, θα συλλέγουμε πολύτιμα στατιστικά αποτελέσματα για την επισκεψιμότητα και την απόδοση των λογαριασμών μας.

‘Εννομο συμφέρον

Δηλαδή έχουμε έννομο συμφέρον να λαμβάνουμε ανωνυμοποιημένα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα και την απόδοση των λογαριασμών μας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα συνεχίζετε να ακολουθείτε ή να επισκέπτεστε τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η διαγραφή ή η ανωνυμοποίηση των προσωπικών δεδομένων θα λάβει χώρα όταν κάποια από τις εφαρμοστέες περιόδους διατήρησης των δεδομένων παρέλθει, εκτός και αν υπάρχει υποχρέωση για την περαιτέρω αποθήκευση των δεδομένων

Λάβετε υπόψη σας, ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως είναι για την θεμελίωση νομικών αξιώσεων μας, ή την ανταπόκριση σε ερωτήματα των αρμοδίων αρχών ή την συμμόρφωση με νομική υποχρέωση βάσει ειδικότερων ρυθμίσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το ανωτέρω οριζόμενο.

  1. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική, είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με εξουσιοδοτημένους εργαζομένους τόσο της εταιρείας μας όσο και τρίτων συνεργατών και εξωτερικών παρόχων μας. 

Ενδεικτικά τρίτοι που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες μας και ενδέχεται να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι: 

  • Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί,
  • Οργανισμοί εντοπισμού και πρόληψης της απάτης, 
  • Τεχνολογικοί και αναλυτικοί πάροχοι υπηρεσιών, 
  • Πάροχοι και συνεργάτες υπηρεσιών που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων μας, 
  • Πάροχοι υπηρεσιών και συνεργάτες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη δημοσιότητα, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστικά πρακτορεία ή διαφημιστικοί εταίροι. 
  • Πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης στους τομείς του λογιστηρίου, διοίκησης, νομικής, ασφάλισης, πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογίας

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανονιστικές αρχές, κρατικές υπηρεσίες και τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από την εκάστοτε εφαρμοστέα νομοθεσία.

Όταν λαμβάνουμε αίτημα να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχουμε πάντοτε ότι ο φορέας που υποβάλλει το σχετικό αίτημα χρειάζεται πράγματι να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα και ότι εφαρμόζονται κατάλληλα μέτρα προστασίας κατά τη μεταφορά των σχετικών δεδομένων.

Δεν θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σου δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ο οποίος απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση σου ή τη θέσπιση των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Εφαρμόζουμε διαδικασίες ασφαλείας, για να διασφαλίσουμε, ότι τα έντυπα και ηλεκτρονικά συστήματά μας και οι βάσεις δεδομένων μας προστατεύονται έναντι μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, απώλειας και ζημιάς.

Τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του διαδικτύου δεν είναι πάντα ασφαλή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων κατά τη μεταφορά τους στην ιστοσελίδα μας καθώς πραγματοποιείτε την εγγραφή του λογαριασμού σας. Οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Ωστόσο, μόλις τα λάβουμε, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να τα διατηρήσουμε ασφαλή.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας σε όσους είναι επαγγελματικά απαραίτητο να λάβουν γνώση αυτών. Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών, τους ζητάμε να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια ή αλλοίωση και άνευ αδείας πρόσβαση ή γνωστοποίηση. Θα επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνον σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση τήρησης απορρήτου.

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για να αντιμετωπίσουμε τυχόν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και θα ειδοποιήσουμε τόσο εσάς όσο και κάθε προβλεπόμενη ρυθμιστική αρχή σχετικά με παραβιάσεις, όταν μας ζητηθεί να το πράξουμε.

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Δεσμευόμαστε να σεβόμαστε τα δικαιώματα που έχετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να διευκολύνουμε την άσκηση τους. Με την επιφύλαξη ειδικών εξαιρέσεων και περιορισμών που επίσης προβλέπονται από τη νομοθεσία έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα.

Ανεξάρτητα από τη νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων: 

  • Δικαίωμα πρόσβασης

Μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε από εμάς τι είδους προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς και για πόσο καιρό, σε ποιους τα κοινοποιούμε, καθώς και να λάβετε αντίγραφό τους σε κοινώς χρησιμοποιούμενο ηλεκτρονικό μορφότυπο κλπ.

  • Δικαίωμα διόρθωσης

Μπορείτε να μας ζητήσετε είτε να διορθώσουμε τυχόν προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και είναι ανακριβή ή μη επικαιροποιημένα, είτε να τα συμπληρώσουμε εφόσον είναι ελλιπή.

  • Δικαίωμα διαγραφής

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγήσει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.

Εφόσον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει συγκατάθεσης σας ή έννομου συμφέροντος μας:

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

  • Δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε εξ ολοκλήρου την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. 

Εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει συγκατάθεσης ή εκτέλεσης σύμβασης:

  • Δικαίωμα φορητότητας

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα σας που μας έχετε παράσχει, σε κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή (π.χ. excel, .pdf), υπό τον όρο ότι η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Εφόσον η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεση:

  • Δικαίωμα ανάκλησης 

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση δεν θα θίξει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση μέχρι την ανάκλησή της.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή επιθυμείτε να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα εξής στοιχεία:

Ταχυδρομικά: οδ.  Σπάρτης αρ. 173, τκ. 18546 

Τηλεφωνικά: . 6956386346 

Ηλεκτρονικά: (e-mail) woof@madamepaw.gr

Το αίτημά σας δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί εάν δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Μπορεί να θέσουμε πρόσθετες ερωτήσεις επαλήθευσης εάν έχουμε εύλογες αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητά σας με σκοπό την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των δικαιωμάτων όλων των καταναλωτών μας. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

Υποβολή καταγγελίας

Εάν έχετε κάποιο παράπονο για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

  1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να αναθεωρούμε ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών με το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, αναλαμβάνουμε δε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους Όρους για οποιαδήποτε μεταβολή. 

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική καθώς μπορεί να επικαιροποιείται ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες εξελίξεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 01/09/2021