Ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα | Η MADAME PAW υποστηρίζει έμπρακτα τα αδέσποτα - Μείνετε συντονισμένοι!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

Η MADAME PAW δημιουργήθηκε το 2020 και αυτή είναι η ιστορία της...

Γεννήθηκε σε ένα βουνό και πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής της σε ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Ήταν δύσκολα, αλλά έκανε πολλούς φίλους. Όταν ήταν 5 μηνών, την υιοθέτησε μια οικογένεια.
Λυπήθηκε που θα άφηνε τους φίλους της, ήταν όμως έτοιμη για μια καινούργια περιπέτεια. Φεύγοντας, ο Άρης ένας ηλικιωμένος φίλος της, της έδωσε μία συμβουλή “Ποτέ μην ξεχάσεις από πού προέρχεσαι.”. 

Με τη συμβουλή του φίλου της στο μυαλό και για προίκα ένα κολάρο, πήγε να γνωρίσει τους νέους της γονείς. Της φόρεσαν με χαρά ένα μπλουζάκι, που το χρώμα του δεν ταίριαζε με τίποτα στα δικά της. Το φόρεσε αναγκαστικά, αλλά μετά από λίγο το έφαγε. Δεν έφταιγε … ήταν κουτάβι και την έτρωγαν τα δοντάκια της. Μεγαλώνοντας φόρεσε πολλά ρουχαλάκια, αλλά κανένα δεν την εξέφραζε. Από μία ηλικία και μετά η δικαιολογία με τα δόντια δεν έπιανε.

Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αναλάβει δράση και να δημιουργήσει την MADAME PAW, με σκοπό να φτιάχνει όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για όλα τα ζωάκια του κόσμου. Συγκεκριμένα, να φτιάχνει ρούχα και αξεσουάρ στυλάτα και κυρίως στο νούμερο της! Τόσο στο δικό της μέγεθος όσο και στων φίλων της!
Και μη ξεχνώντας τη συμβουλή του Άρη, θέλει να βοηθήσει να βρουν και εκείνοι ένα μόνιμο σπίτι.

Η συνέχεια προσεχώς…